Electro Monteur

Electro Monteur

40 uur | Moordrecht

Over de Functie

Ter versterking van onze Elektro afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Monteur Electro. De afdeling produceert geotechnische meetapparatuur en bijbehorende accessoires en is verantwoordelijk voor het ontwerp en samenbouw van systeem kasten tbv de diverse machines. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de reparatie en kalibratie van de diverse apparatuur.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig, accuraat en tijdig samenstellen en functioneel testen van elektrische schakelkasten, besturingskasten, voedingskasten en verdeelinrichtingen, vanaf werktekeningen en volgens instructies en richtlijnen. Je hebt ervaring in het onderhoud van apparaten en gebruik van testapparatuur. Daarnaast hebben technische schema’s geen geheimen voor jou. Je werkt met professionele collega’s samen binnen een informele sfeer, waarbij elke dag weer anders is. Het kan ook zijn dat je naar het buitenland moet om op locatie de klant te assisteren bij service of ingebruikstelling van de machine.

Functie-eisen

•    Minimaal MBO 3 Electrotechniek
•    Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
•    Ervaring met paneelbouw.
•    Ervaring in het onderhoud en storing zoeken van apparaten en gebruik van testapparatuur.
•    Technische schema’s maken en lezen
•    Ervaring met PLC gestuurde machines en installatie.

Het Profiel

We zoeken enthousiaste mensen die zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig zijn met oog voor detail
Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kan snel schakelen.

Over Geomil Equipment BV

Geomil Equipment heeft al ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van technologie en apparatuur voor bodemonderzoek met de nadruk op Cone Penetration Test (CPT) techniek. Geomil Equipment is een wereldwijd opererend bedrijf met opdrachtgevers in de onshore, nearshore en offshore sector. Geomil Equipment biedt een grote diversiteit aan producten: van hoge precisie meetinstrumenten, data acquisitie en software toepassingen tot lichtgewicht mobiele apparatuur en zware CPT-voertuigen.

Arbeidsvoorwaarden

We willen voorop blijven lopen in wat we doen. We zoeken collega’s die onze teams daarbij willen versterken.
Werken bij Geomil Equipment betekent werken in een dynamische en internationale omgeving waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris wat aansluit bij je ervaring en zwaarte van de functie. Ontwikkelen vinden we belangrijk en daarom bieden we medewerkers alle ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen of wil je direct solliciteren neem contact op met Valerie Visker (HR-Advisor) via hr@geomil.com of 0172 427 800. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We use first and third-party cookies to improve our services by analysing your browsing habits. By continuing to use this website, you consent to the use of cookies.